New Software - Report Error Thread

The #1 community for Gun Owners of the Northeast

Member Benefits:

  • No ad networks!
  • Discuss all aspects of firearm ownership
  • Discuss anti-gun legislation
  • Buy, sell, and trade in the classified section
  • Chat with Local gun shops, ranges, trainers & other businesses
  • Discover free outdoor shooting areas
  • View up to date on firearm-related events
  • Share photos & video with other members
  • ...and so much more!
  • AlBeight

    Member
    MDS Supporter
    Mar 30, 2017
    4,921
    Hampstead
    I wasn’t going to reply to this thread (“The Hero We Need”), but I noticed this little administrative comment at the bottom of the screen. Anyone know what this means?

    Have I been placed on double-secret probation and not know it?
    F6CC44C1-FD0B-40AE-89B1-C5EBB41C7F1F.png
     

    adit

    ReMember
    MDS Supporter
    Feb 20, 2013
    20,428
    DE
    I wasn’t going to reply to this thread (“The Hero We Need”), but I noticed this little administrative comment at the bottom of the screen. Anyone know what this means?

    Have I been placed on double-secret probation and not know it? View attachment 452907
    I think the thread was locked and deleted (aka moved to the archive).
     

    AlBeight

    Member
    MDS Supporter
    Mar 30, 2017
    4,921
    Hampstead
    I think the thread was locked and deleted (aka moved to the archive).
    Ah, I do see it’s in the “Archive” section. Thanks. I would’ve expected the message to say that, rather than I “don’t have sufficient privileges....”

    Thanks again
     

    Bertfish

    Throw bread on me
    Mar 13, 2013
    17,926
    White Marsh, MD
    Suddenly I can't upload photos to the classifieds from my phone. Worked fine til now, I've changed nothing on my end.

    I see in Medusa Munitions thread that he is now needing to shrink photos to post them.

    Something change?
     

    DaemonAssassin

    Why should we Free BSD?
    Jun 14, 2012
    24,123
    Political refugee in WV
    It appears as if Tapatalk is acting up again. Rebooted my phone, uninstalled/reinstalled, logged out, logged in, etc... and it won't load anything for MDS.

    Edit:
    Belay that. I posted the above from my computer, then tried my phone. Tapatalk is apparently working now. It may have needed a 24 hour lunch break.
     
    Last edited:

    Users who are viewing this thread

    Latest posts

    Forum statistics

    Threads
    277,261
    Messages
    7,362,588
    Members
    33,773
    Latest member
    iswear

    Latest threads

    Top Bottom